Форклифтбг ООД обслужва своите клиенти и на място в техните бази и складове. За да заявите посещение от наш специалист и техник, моля свържете се с нас в отдел Сервиз 0884877150 и обсъдете вашите нужди. Ние ще се погрижим в максимално кратки срокове да получите облсужването, от което се нуждаете.
Разбира се! Форклифтбг ООД развива и оперира дейността си на територията на цяла Р. България. Нужно е да се обадите на нашият телфон в страницата за контакти и да заявите желанието си за ползване на услугите ни. Наш представител ще обсъди с вас възможността за партньорство помежду ни. Благодарим Ви, че сте наши клиенти!
Работното ни време е стандартно в часовия диапазон от 08:30 до 17:30 часа през дните Понеделник - Петък. Разбира се, възможно е извънработно обслужване по договаряне индивидуално с клиента, или при спешен и неотложен случай.
Форклифтбг ООД е доказан партньор и търговец на нови и рециклирани мотокари, електрокари, газокари, транспалетни колички и други. При нас не само може да поръчате доставка и обслужване на мотокар, но и да получите професионална безплатна консултация за нуждите ви.
Правим цялостно обслужване на мотокари, електрокари, транспалетни колички и други. Извършваме смяна на батерия, гуми, консумативи и други. За повече информация, моля свържете се с нас от страницата за контакти.
Една от основните дейности на Форклифтбг ООД е свързана с продажбата и доставка на продукти за складово обслужване. При нас може да поръчате и облсужвате транспалетни колички бързо и качествено.
Форклифтбг ООД с удоволствие ще ви достави и направи смяна на гуми на мотокар. При нас ще получите професионална консултация и обслужване. Бързо и качествено, работим в цялата страна. За връзка с нас, моля използвайте страницата за контакти или се обадете на телефон 0884877150, за да обсъдите вашите нужди.
Нашият сервиз и служители са с нормално работно време от Понеделник до Петък включително, сутрин от 08:30 часа до 17:30 часа. Обслужваме клиенти в почивни дни и при спешни случаи след предварителна уговорка и заявка на желанието на клиента.
Разбира се, с удоволствие ще предложим решение за оптимизиране на складовото ви пространство. Ще изградим индивидуален проект и ще доставим нужните стелажи за постигане целите на клиента. Работим с клиенти в цялата страна, не се колебайте и се свържете с нас, за да обсъдим вашите нужди.