Сервиз на мотокари

 

 

Motokarbg.com осигурява компетентен сервиз на мотокари в рамките на 24 часа за територията на цялата страна. Разполагаме с мобилни екипи от висококвалифицирани специалисти, които имат необходимата подготовка да извършват прецизна диагностика и сервиз на всички предлагани марки и модели складово-подемна техника. Осигуряваме и ремонт на газокари, електрокари, палетни колички и др. 

 

Нашите техници са утвърдени специалисти, преминали специализирани обучения за поддръжката и сервиза на всички видове машини, предлагани от нас или от конкурентни фирми. Всички сервизни или профилактични дейности са с придружаваща гаранция за качество и подробен инструктаж за правилна употреба и индикации за технически проблеми, налагащи своевременна диагностика от специалист.

 

Навременните дейности по сервиза и поддръжката на вашите машини гарантирано ще ви спестят множество бъдещи разходи и нужда от по-сериозни ремонтни дейности и дори подмяна на машини.

Предимствата да изберете Motokarbg.com за качествен ремонт на мотокари:

  • бърза сервизна реакция – до 24 часа;
  • гаранционно и извънгаранционно обслужване и профилактика;
  • диагностика с лицензиран софтуер;
  • наличност на голямо разнообразие оригинални резервни части и консумативи на водещи производители с гаранция за качество;
  • бърза доставка на резервни части от всички чуждестранни производители при нужда – до 2-3 работни дни;
  • предоставяне на оборотни машини при нужда от продължителни ремонтни дейности, за да се запази нормалният цикъл на работа на клиентите;
  • рециклиране, поддръжка и профилактика;
  • инструктаж на операторите и служителите на клиентите за правилна употреба, съхранение, безопасност и индикации за наличен технически проблем.

 

Предлагаме индивидуални планове за абонаментно техническо обслужване, съобразено изцяло с нуждите и бюджета на клиентите, което гарантира своевременно наблюдение, поддръжка и ремонт на мотокари. Компетентното наблюдение ще ви спести много бъдещи разходи и ще ви осигури време и спокойствие да се концентрирате  върху развитието на вашия бизнес.

 

Свържете се с нашите консултанти и ще ви помогнем да оптимизирате максимално техническото състояние на вашата складово-подемна техника.