Складово-подемна техника под наемТърсите мотокар под наем на приемлива цена и с гъвкави условия? Motokarbg.com предлага на своите клиенти изключително изгодни решения за наем на всички видове подемно-транспортна и складова техника – мотокари, електрокари и газокари.

 

Сезонният бизнес се нуждае от индивидуални условия за наем, които ще гарантират максимална оптимизация на разходите. Нашите консултанти ще Ви предложат варианти, съобразени изцяло с нуждите и спецификите на бизнеса, който развивате.

 

Можете да се възползвате от краткосрочен, сезонен или дългосрочен наем на складово оборудване, както и от експертна консултация, за да вземете най-рентабилното за вас решение. Разполагаме с машини с различна товароподемност на всички предлагани марки.

Мотокари под наем - Защо да изберете нас?

  • Условията за наем включват напълно безплатна поддръжка и сервиз за периода на наемане на машините. Сервизните ни екипи реагират в рамките на 24 часа, което ви гарантира спокойствие и непрекъснат работен цикъл.
  • Осигуряваме бърза доставка на машините на територията на цялата страна, в рамките на  1-2 работни дни.
  • Разполагаме с  възможност за своевременна реакция, в случай на непланирано увеличение на обема работа на клиентите и спешна нужда от допълнителна машина за краткосрочно или дългосрочно ползване.
  • Имате възможността да използвате висококачествени мотокари под наем на конкурентна цена.

 

Свържете се с нашите консултанти, за да ви информираме подробно за условията и възможните услуги с мотокар или заповядайте на място във физическия ни обект в Пловдив.