Предлагани услуги от Motokoarbg.com

Услуги от Форклифтбг ООД

Motokarbg.com е бързоразвиваща се фирма, основана от екип с дългогодишен опит в консултациите и подпомагането на клиенти в избор на складова техника и стелажни системи. Компания с доказан потенциал. Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги, свързани с продажба, експлоатация, ремонт и наем на подемно-транспортна и складова техника. Предлагаме проектиране, доставка и монтаж на магазинни и складови стелажни системи.

През годините успяхме да изградим множество дългосрочни партньорства с фирми, като над 70% от тях са препоръчани от вече наши клиенти. Стремим се постоянно да подобряваме предлаганите от нас услуги и продукти. Motokarbg.com е вашият доверен партньор по пътя към успеха.

Можем да предложим широка гама от услуги за бизнеса. Доставка на нови и рециклирани мотокари, електрокари и газокари. Ние ще ви консултираме за вашите нужди и ще доставим най-доброто решение за вас, с цел оптимизиране на работния процес. Motokarbg.com ще предложи качествено и бързо обслужване на машините във Вашият склад или производство. През годините придобихме достатъчно опит, за да решим вашите проблеми и да помогнем на бизнеса ви да се развива.