Изработка на кабини за мотокари                                     

Motokarbg.com е утвърдено име в областта на производството на кабини за складово-подемна техника. Всички кабини за мотокари се изработват от висококачествени материали по специална технология, което ги прави сигурни, здрави и максимално удобни. Предлагаме производство, доставка и монтаж на два основни вида кабини за всички марки и модели мотокари, електрокари и газокари:

Меки кабини 

Изработват се от PVC пластично фолио и са много ефективни и икономични при осигуряване на защита и комфорт на оператора при външни условия. Страничните панели са от качествено кристално фолио, което осигурява безпроблемна видимост, а цветът на непрозрачните части е по избор на клиента.

Има възможност за обезопасени предни и задни стъкла. Циповете на вратите осигуряват максимално лесен достъп без да се отразява слизането и качването на общата висока устойчивост на температурни колебания и механично въздействие;

Твърди кабини

Изработват се от висококачествени твърди метални странични панели. Монтажът се извършва директно върху защитната рамка на карите. Оборудват се със специални брави за заключване, обезопасени задно и предно стъкла с чистачка.

Прозорците се отварят, а допълнително кабините могат да се оборудват с отопление на ток и достъп до вода. Твърдите кабини са подходящи за всички видове и марки мотокари, газокари и електрокари и са идеалното решение за максимална сигурност и комфорт.

Защо да изберете кабини за мотокари от Motokarbg.com?

  • Бърза и качествена изработка на предлаганите от нас кабини
  • Цялостна координация на процеса - производство, доставка и монтаж
  • Конкурентна цена

 

Свържете се с нас онлайн или на 0897 829 901 за детайлна информация и поръчки!