Какво представляват рециклираните мотокари?

В последните години моделите рециклирани мотокари набират все по-голяма популярност и у нас, най-вече заради предимствата, които могат да предложат. Накратко, процесът по рециклиране на вече използван мотокар представлява цялостно преобразяване и обновяване на машината, така че тя да изглежда и функционира като нова.

Рециклирането обикновено започва с пълна диагностика, за да се определи състоянието и възникнали повреди. След това той се разглобява изцяло, като всички негодни и износени части биват подменени с нови. Коректният начин това да се направи е като се използват оригинални части, като се спазват изискванията и предписанията на производителя.

За външния вид на машината също се полагат грижи. Сред най-важните стъпки е почистването от ръжда, тъй като тя има способността бързо да се разпространи и да окаже негативно влияние не само върху външния вид на мотокара, но и върху безпроблемното му функциониране. Машините се боядисват отвътре и отвън и се полага специално покритие, което да ги предпази от корозия. Накрая рециклираният мотокар е готов и изглежда като нов, но преди да бъде изпратен към клиентите, той отново преминава редица тестове, за да се провери изправността му.

Каква е разлика между рециклирани и втора ръка мотокари?

Това е още един въпрос, който може да възникне, така че е полезно да обърнем внимание на разликите. Както вече споменахме, рециклираните мотокари са напълно обновени, за да изглеждат и работят като нови машини. Всички подменени части се записват в специална база данни, по този начин може да имате ясна представа кога и какво е било сменено.

При мотокарите втора употреба не е изключено да липсва такъв тип отчетност за извършените ремонти и подмяна на части. Също така, следите от употреба в повечето случаи са видими, особено ако машината е била дълго време в експлоатация. Не на последно място, ако я закупувате от предишен собственик, обикновено нямате гаранция.

Какви са предимствата на рециклираните мотокари?

Едно от големите предимства е, че цената им е по-достъпна в сравнение със закупуването на чисто нова машина. Това ви дава възможност да бъдете по-гъвкави с финансите си и да вложите спестените средства за оптимизиране на работния процес, или при нужда да инвестирате в закупуването на повече от един мотокар.

Друго важно предимство е, че получавате сигурност и надеждност. Когато купувате рециклиран модел, вие знаете, че преди това всички повреди и износени елементи са били ремонтирани и подменени от специалисти спрямо изискванията на производителите, а също така мотокарът е минал през различни тестове за изправност преди да се озове във вашия склад.

Някои търговци на рециклирани мотокари ще ви предложат гаранция, а също и бързо сервизно обслужване при нужда. Всичко това превръща рециклираните мотокари в чудесна инвестиция за вашия бизнес.

Ако и вие имате интерес към закупуването на рециклиран мотокар, не се колебайте да се свържете с нас. Motokarbg.com предлага рециклирани мотокари, електрокари и газокари на водещи световни производители като Linde, Crown, BT, Caterpillar, Jungheinrich, TCM, Nissan и др. Ние ще ви помогнем да откриете подходящия модел за вашите нужди.