Обслужване и поддръжка на складово-подемна техника

Motokarbg.com разполага с висококвалифицирани специалисти и всички необходими модерни решения и технологии, за да извършва сервизни и профилактични дейности по обслужване на продавани от нас или конкурентни фирми складово-подемни машини. Основните предпоставки за дълъг и безопасен експлоатационен живот на подемната техника са компетентната диагностика, последвана от своевременни и адекватни обслужващи дейности.

Ние инвестираме инвестира в постоянното обучение на сервизните си специалисти, които при нужда реагират с посещение на място в рамките на 24 часа. Мобилните ни екипи са оборудвани с лицензирани софтуерни решения за диагностика и разполагат с наличност от широка гама оригинални части и консумативи.

Предлагаме гъвкави възможности за гаранционно и извънгаранционно обслужване и поддръжка, изцяло съобразени с нуждите на клиентите. Всички резервни части и консумативи са оригинални и с гаранция за качество и компетентен монтаж.

Политиката ни на обслужване е концентрирана изцяло в това работният цикъл на машините на клиентите ни да остане непрекъснат. Всички обслужвани и сервизирани от нас машини разполагат с архив на извършените и предстоящите профилактични дейности.

Складово-подемната техника изисква стриктно спазване на графика за профилактично обслужване, препоръчан от производителите. Това гарантира безопасна и безпроблемна работа. Извършваме пълно сервизно обслужване на всички видове мотокари, електрокари, газокари и друга складово-подемна техника, независимо дали е закупена от нас или конкурентна фирма. Разполагаме с наличност на огромно разнообразие от оригинални части и консумативи на утвърдени марки.

Задължително е да се извършват регулярно следните форми на обслужване на мотокари:

1. Малко – включва подмяна на маслен, горивен и въздушен филтър и двигателно масло;

2. Голямо – включва малко обслужване с подмяна и на трансмисионно, диференциално и хидравлично масло и съответно трансмисионен, диференциален и хидравличен филтър.

Практиката сочи, че спестяването от обслужване на машините често води до покупка на нови машини. За да избегнете излишните разходи и прекъсвания в работния процес се свържете с нас  и се погрижете навреме за складово-подемните си машини!