Приложения на метални стелажи в склад


ПРЕДИМСТВА НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МЕТАЛНИ СТЕЛАЖИ ЗА ПРОМИШЛЕНО СЪХРАНЕНИЕ

Промишлените стелажи предлагат многобройни предимства за онези компании, които се нуждаят от напълно персонализирани решения за съхранение.

Сред най-изявените са следните:

 - Увеличение на производителността на труда

 - По-голяма ефективност при управлението на наличните ресурси

 - Максимална оптимизация и използване на пространството

 - По-голям капацитет за съхранение

 - Увеличено използване на цената на квадратен метър бизнес пространство

 - Оптимална поръчка и местоположение на стоката, което осигурява по-голяма защита срещу евентуално влошаване на стоката

 - По-голяма сигурност за персонала, работещ в склада

КАКВИ ПРИЛОЖЕНИЯ И ПОМОЩНИ ПРОГРАМИ ИМАТ МЕТАЛНИТЕ РАФТОВЕ В СКЛАД?

МЕТАЛНИ СТЕЛАЖИ ЗА ПАЛЕТИЗИРАНИ ТОВАРИ

Всеки един от продуктите, които се съхраняват в склад, трябва да бъдат разположени върху индустриални метални стелажи, които да се противопоставят на натоварения товар, без да се деформират. По този начин ще постигнем безопасно и надеждно съхранение.

Нашата система за съхранение на стелажи за палети се характеризира с универсалност и универсалност, тъй като съдържа широка гама от продукти и аксесоари, които улесняват съхранението на всякакъв вид стоки, както и възможност за адаптиране към всеки модел мотокар.

Индустриалните метални стелажи за палетизирани товари се характеризират със своята селективност, благодарение на факта, че позволяват незабавен достъп до всички товарни единици, което благоприятства контрола на съхранение в склада.

МЕТАЛНИТЕ РАФТОВЕ УЛЕСНЯВАТ ОТДЕЛЯНЕТО И ПОДРЕЖДАНЕТО НА СТОКИТЕ

Нашите индустриални метални стелажи за тежки товари са синоним на безопасно и организирано съхранение, тъй като те са в състояние да се възползват от цялото налично пространство. Това е перфектна система за съхранение на всички съоръжения, в които е необходимо да се съхраняват палетизирани товари с различни референции.

Ако стелажните системи за палети и тежки товари се характеризират с нещо, това е способността им за стратегическо подреждане в индустриални сгради и универсални магазини. От Motokarbg.com разполагаме с модулна и универсална система от метални стелажи за палети, способни да се адаптират към всеки един от нуждите на нашите клиенти. Бързото и лесно сглобяване позволява рафтовете по поръчка да бъдат разширени и адаптирани за ефективно решаване на най-взискателните предизвикателства при съхранението.

НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНО СЪХРАНЕНИЕ

Нашите съоръжения ни предлагат пълна свобода на дизайн и автономност за създаване на решения за съхранение с максимална гаранция и качество.

Нашето голямо разнообразие от индустриални стелажи предлага най-добрите индустриални рафтове според вида на мярката и поддържания товар. Те се адаптират перфектно към нуждите на всеки склад, благодарение на индивидуалния дизайн, който осигурява правилното съхранение на всички видове товари.

Предлагаме консултация и индивидуален проект!

Поискайте бюджет без задължение!

Категория: